Kig vores gallerier….

Hvis du tager dig tid til at kigge i vores forskellige gallerier, så vil du opdage, at vi faktisk kan løse de fleste opgaver. Du kan også se de forskellige Falköping prosukter vi sælger. Variant trailere er også en del af programmet.

Hvis du har brug for at vide mere end du kan finde her på siden er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig. Om du gør det telefonisk eller på mail er op til dig.

 

GOD FORNØJELSE

Link til vores gallerier…

Du kan læse om de forskellige produkter vi forhandler i menuerne her til højre. Hvis du vil vide mere, så tryk på checktegnet og gå direkte til galleriet. 
Længere nede kan du læse om de serviceydelser vi tilbuyder vores kunder. 

Yderligere information

C-06 Hako Citymaster 1600 monteres på F.eks. Citymaster 1600 redskabsbærer. Monteres uden normal vandtank fra sprederen, i stedet benyttes vandtanken fra Citymasteren. Saltsprederen er lukket i bunden, derved undgår man spild som kan give tærringssakder på Citymasteren.

Yderligere information

Til montering på mindre traktorer til spredning på mindre arealer som parkeringspladser og cykelstier.

DEMSI - Erenfred Pedersen

Yderligere information

Vognopbygning til DEMSI pumper med Hatz dieselmotor fra Erenfred Pedersen. Vognopbygningen bærer både pumpe og dieselmotor så pumpen bliver mobil og kan tages med overalt. Bruges til mobil pumpestation til f.eks. at tanke flyvere eller flytte vand fra f.eks. oversvømmelser. Leveres på bestilling og efter mål. Hatz diesel.

Yderligere information

Dieselmotor  til montering på saltspredere. Monteres på sprederen med ekstern fjernbetjening til montering i kabine. Lagervare til omgående levering.

Service og reparation

ANDRE YDELSER

VARIANT TRAILERE

Forhandling af Variant erhvervstrailere herunder ses en del af vores leverancer i 2019 spændende fra 750 kg til maskintrailer med tiplad totalvægt 3500 kg samt specialtrailer til båd.

LÆS MERE

SERVICE OG REPARATION

God service og jøvnlig vedligeholdelse kan ofte forlænge levetiden med op til 10 år. Vi vedligeholder, servicerer og reaprerer de fleste maskiner. Vi tager selvfølgelig størst mulig hensyn til miljøet

LÆS MERE

HYDRAULIK

Reparation af hydrauliske entreprenør-maskiner i alle afskygninger. Fotos viser Palfingertruck samt hydraulisk maskine til montering i defekte kloaksys-temer som jeg har bygget op fra bunden. (Per AArsleff)

LÆS MERE